Bir İnceleme geciktirici sprey

Wiki Article



Geciktirici sprey tasarrufında oral ilişki kötüdır, yanlıştır. Bir müddet beklendikten sonra spreyin anestezik tesiri emilim göstereceği için oral ilişkide herhangi bir probleme neden gayrimümkün.

Geciktirici spreyleri kullanırken özen edilmesi gereken ilk radde, spreyin nasıl kullanılacağıdır. Her spreyin kendi tasarruf talimatları bulunmaktadır ve bu talimatlara uymanız önemlidir.

Bay kullanıcıların istenmeyen eşeysel durumlarından olarak tanıdık er deşarj, partnerler ortada soruna sebep olabiliyor. Muayyen sürenin olmadığı boşalma problemi, çoğunlukla aşırı heyecandan dolayı oluşup pek çok erkeği mahcup edebiliyor. Adamların hızlı şekilde ihtarlması sonucu ortaya çıdem istenmeyen gidişat, ilişkilerin tensel hayat standardını aksi etkileyip onların istenilenden azca beraberlik yaşamasını esenlıyor.

Umumi olarak uçuk fiyatlara ehil olmayan bu ürünler seks esnasında el etme konusunda kalburüstüdır. Ancak ürünün kalitesiz olması ve titiz kullanılmaması ereksiyon sorunlarını birlikte getirir. Bunun nispetle his kaybının yaşanması da cinsî birlikteliğin akim olmasına illet olmaktadır.

BuldumZ uzmanları sağlık bakanlığı tarafından onaylanmış ve salahiyettar kurumlar aracılığıyla sertifikalandırılan en uygun geciktirici tavsiyeleri listesini sizler dâhilin hazırladı!

You gönül email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Geciktirici etkiye sahip prezervatiflerin iç kısmında ise krem bulunur. şu demek oluyor ki hem prezervatif hem bile geciktiricidir. Bu geciktirici çeşidi bile krem ve spreyde başüstüneğu gibi penisin duyarlığını azaltarak, cinsî birlikteliğin süresini uzatmayı hedefler.

Denk odamız renklendi resmen. Hap gibi riskleri pek yok titrırım. Sprey tasarrufı henüz sağlıklı oluyor.

unutmayin ki erkeklerde her bosalmada iliski berenarı elan uzar. kadinlarda gidiş tam tersidir. iliskiye girdikce her bosalmadan sonra daha cabuk bosalirlar. kocanizin kac kat bosaldiginin bir onemi yoktur. ister 1 yol bosalsin 20 zaman sursun, isterse 5 misil bosalsin 20 an sursun. bu sekilde devam ederseniz iliski onun icin cok kıytırık birsey haline gelecektir. hergun pilav yerseniz bikarsiniz. kocanizda hergun bunlari yasadiginda bikacaktir ve gerek istemez bosalmalar uzayacaktir.

En kazançlı geciktirici listemizin ilk sırasında Durex bellik bir prezervatif nokta düzenıyor. Kullanıcı yorumlarına bakmış olduğumızda kapalı bir paket içinde gönderilen üründen birfena erkek mutlu diyebiliriz.

Dolayısıyla penis başının faik uyarılması sebebiyle er inhilal canlı rical, sprey yardımıyla yeğni bir uyuşukluk hissederek cinsel bağlantı süresini kolayca uzatabilmektedir.

Geciktirici prezervatifleri kullanarak da henüz uzun müddet tat yaşayabilirsiniz. İşte en uz geciktiricili prezervatif listesi:

Almanya'daki uzmanlar tarafından özenle formüle edilen Delay 48000 Sprey, derunğindeki lidokain kabil dernekevi duyum geciktirici yitimi sağlayan maddeler yardımıyla peniste duyarlılığı yaya olarak azaltmakta ve bu sayede tensel alışveriş süresini uzatma olanağı sunmaktadır.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla şiddetli jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve muteber özen veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page